BUTIKSCHEF TIL LOUIS MC I SØBORG

Til vores forretning i Søborg søger vi en engageret butikschef med udpræget selvstændighed og interesse for en alsidig hverdag, der kan bidrage til et spændende butikskoncept.

Hos os bliver du en del af et professionelt team med en unik position i branchen, hvor du med en målrettet og struktureret indsats kan være med til at løfte vores butik i Søborg til det næste niveau. I hverdagen vil du møde mange forskellige typer kunder, hvoraf de fleste kommer til os fordi de kender til vores høje serviceniveau og kyndige rådgivning.

Som butikschef er du ansvarlig for den daglige drift af butikken, ligesom du er med til at sikre, at butikken fremstår salgsklar og indbydende for vores kunder hver dag.

Hvem er vi?

Hos Louis MC er vi specialister i MC-beklædning, og med forretninger i Søborg og Aarhus samt via vores webshop har vi kunder fra hele landet. Ved hele tiden at holde os ajour med trends og nyheder inden for branchen, sørger vi for altid at kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter og løsninger. Grundstenen i vores butikskoncept er et højt serviceniveau, som gør at vores kunder handler hos os igen og igen.

Hvem er du?

Du brænder for detailbranchen men har ikke nødvendigvis kendskab til motorcykler. Du har god forretningsforståelse og er ikke bange for at tage ansvar og beslutninger. Du trives med at arbejde selvstændigt, er fleksibel omkring MC-sæsonafhængige arbejdstider og vil gerne arbejde om lørdagen. Som vores butikschef er dine vigtigste kompetencer:

  • At yde enestående kundeservice både i prøverummet, på gulvet og ved kassen
  • At bevare overblikket i travle situationer, og samtidig holde kunden i fokus
  • At arbejde selvstændigt og have interesse for branchens udvikling

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Kundeekspedition og rådgivning
  • Sikre butikkens daglige drift
  • Håndtering af varebestilling og lagerbeholdning
  • Opretholdelse af en ryddelig, velorganiseret butik med salgsfremmende vareeksponering

Da du som butikschef vil være forretningens ansigt udadtil, tilbyder vi et struktureret oplæringsforløb, hvor du bliver klædt på til opgaverne, og samtidig kan sparre med vores øvrige team i enhver situation.

Arbejdstiden varierer mellem 25 og 37 faste timer ugentligt afhængig af MC-sæsonen, hvor der i perioden fra marts til oktober kan være behov for overarbejde i mindre grad.

Hvordan søger du stillingen?

Er du vores nye butikschef i Søborg, så send din ansøgning til job@louismc.dk. Vi glæder os til at høre fra dig, og forhåbentlig byde dig velkommen til vores team hos Louis MC.

Vi inviterer ansøgere til samtale løbende i processen, så tøv ikke med at sende os din ansøgning – gerne vedlagt foto.

Tiltrædelse efter aftale.