GRAND CANYON’s PRODUKTER HOS LOUIS MC

Efter i lang tid at have ledt efter et supplement, til vores udvalg af motorcykelbeklædning, har vi hos Louis MC, nu fundet en attraktiv leverandør.
Virksomheden bag hedder Grand Canyon Bike Wear, og er bosat i Holland. GC er producent af alle typer MC-beklædning, lige fra handsker til jakker, rygskjold, støvler med videre.

Valget faldt på produkterne fra Grand Canyon, da Louis MC herved har udvidet muligheden for at tilbyde MC-beklædning af høj kvalitet, til priser som passer ethvert budget. Hvad enten man er til praktisk tekstilbeklædning, helstøbt læderdragt, eller læderjeans og matchende jakke, er der grundlag for at gøre en rigtig god handel med produkterne fra Grand Canyon Bike Wear.

Udvalget fra Grand Canyon fornyes konstant, hvor vi i takt hermed opdaterer produkterne i online-shoppen, som sikrer at Louis MC hele tiden kan tilbyde de nyeste modeller.

Implementeringen af Grand Canyon’s sortiment, betyder at de vigtigste modeller nu er på hylderne i Louis-forretningen, og at det som ikke er plads til, kan haves hjemme på få dage.