MC-TØJ I STORE STØRRELSER

Det kan ofte være en udfordring at finde MC-tøj i store størrelser.

I forvejen er MC-tøj ikke særlig stort i forhold til størrelsesangivelsen, så hvis man samtidig søger MC-jakker eller MC-bukser som er større end normalt, kan det være svært at finde den rette MC-forretning.

Af denne grund vælger nogle motorcyklister at køre helt til Tyskland, med håb om et større udvalg der. Louis MC har valgt at gøre jagten nemmere, da vi kan tilbyde MC-tøj med mange X’er foran størrelsen, lige midt i Søborg.
Dermed kan vi som MC-forretning tilbyde MC-jakker og MC-bukser helt op i størrelse 12XL, og dette til priser der er så billige, at det eneste der bliver svært er at finde bedre tilbud.

Foruden MC-jakker og MC-bukser i store størrelser, så lagerfører vi også støvler helt op til størrelse 50. De fleste MC-støvler laves ikke i større størrelser end 47, så hvis du skal bruge MC-støvler i størrelse 48, 49 eller 50 kan vi også være behjælpelige med dette.

Det kan også være rigtig svært at finde en MC-hjelm der passer, hvis man bruger en større størrelse end XXL. Derfor har vi hos Louis MC valgt at lagerføre MC-hjelme helt op til størrelse 5XL. Med MC-hjelmen RXA Rebel, kan vi nu tilbyde MC-hjelme i størrelse 3XL, 4XL og 5XL.