NY STOR BUTIK I AARHUS

I sommeren 2015 åbnede Louis MC i Aarhus C.

Siden da er vi blevet taget godt imod af overvældende mange glade kunder, hvilket har bevirket en løbende udvidelse af vores i forvejen store sortiment.

Da vores fysiske rammer i Aarhus C har været en begrænsning for at kunne tilbyde det bedste og største udvalg af MC-beklædning og udstyr samlet på ét sted, flytter vi den 23. juli 2020 til nye store lokaler i Anelystparken 21B, 8381 Tilst, lige ved siden af Bauhaus, Power, Elgiganten og mange flere.

Størrelsen af vores nye store butik har givet os mulighed for at vise vores besøgende alt det nyeste inden for MC-beklædning, ligesom vi i betydelig grad har udvidet vores sortiment af universelt tilbehør til din MC.

Det er vores ambition at skabe inspirerende og tiltalende rammer for enhver type MC-kører, sådan at erfaringer kan udveksles over en kop kaffe eller ved et af vores tilbagevendende get-together weekendarrangementer.

Vi glæder os til mange flere år som din foretrukne forhandler af MC-beklædning og udstyr, og ser frem til at se dig hos Louis MC i Anelystparken 21B, 8381 Tilst fra den 23. juli 2020.