PREMIER HJELME

Fra foråret 2013 har Louis MC påbegyndt forhandling i Danmark af Premier hjelme. Premier har en lang historie bag sig, hvilken starter i Californien i 1961. Her foregik produktionen af hjelme indtil 1987, hvor Premier flyttede fabrikationen til Italien, hvor mange andre anderkendte hjelmproducenter ligeledes har hjemme. Premier Helmets er i dag en af de helt store aktører på det europæiske marked, ikke mindst i hjemlandet Italien – hertil ses brandet ofte i såvel onroad som offroad events.
Som det kan ses ud fra hjemmesidens udvalg af Premiers MC-hjelme, er dette omfattende, og indeholder både pilothjelme, crosshjelme og fullface MC-hjelme.
MC-hjelmene fra Premier ligger kvalitetsmæssigt i den høje ende, uden at dette afspejles i priserne, som istedet ligger på en yderst rimeligt niveau.
De fleste af hjelmenes skaller er udfærdiget i enten en blanding af glasfiber og kulfiber (carbon), eller udelukkende i kulfiber. Dette sikrer foruden et højt sikkerhedsniveau, også en lav vægt, hvilket er en befrielse på længere ture, da få hundrede gram kan gøre stor forskel.