Vil du prøve kræfter med jobbet som salgsassistent? Så er vi klar til at give dig nøglerne til Louis MC i Søborg.

Selvom du ikke får ledelsesansvar, kan du være sikker på at få et job i overhalingsbanen – for vi sælger motorcykelbeklædning til fartglade danskere over hele landet.

”Du får ansvar for den daglige drift af butikken. Og du er med til at løfte os til det næste niveau, så vi skaber grundlag for endnu bedre kundeoplevelser og omsætning.”
Adm. direktør Daniel Andersen

Styr en motorcykelforretning med drøn på

Som salgsassistent er du med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, fra det øjeblik de træder ind i butikken, og indtil de tager deres varer med hjem. Vi har et bredt varesortiment: lige fra hjelme, jakker og bukser til støvler og sikkerhedsudstyr.

Du får et stort ansvar, da du er alene i butikken. Men du er i daglig kontakt med vores søsterbutik i Aarhus eller vores administrative enhed, der står for bogføring og øvrig administration. Derudover får du også hjælp af vores ungarbejdere på dagens mest travle tidspunkter.

Det betyder, at du:

  • giver kunderne en god service og rådgivning
  • sikrer en ryddelig og velorganiseret butik med salgsfremmende vareeksponering
  • håndterer varebestillinger og lagerbeholdning
  • holder hjemmesiden ved lige – primært i de mere rolige vintermåneder.

Dine arbejdstider

Vores åbningstider tilpasser vi efter motorcykelsæsonen. Fra marts til oktober har vi åbent 37 timer om ugen fra mandag til lørdag, hvor du kan forvente enkelte overarbejdstimer, som du får udbetalt.

I vinterperioden holder vi lang weekend og har lukket både søndag og mandag, så her kan du regne med ca. 25 timer om ugen. Du vil få medindflydelse på åbningstiderne, som vi kan tilpasse efter behov. Særligt i sommerperioden er der mulighed for at imødekomme ønsker om flere timer og udvidet åbningstid, så vi kan betjene endnu flere glade kunder.

Du har indsigt i detailbranchen

Du trives med selvstændigt arbejde, hvor du får lov at tage ansvar og vise, hvad du kan. Samtidig kan du let holde overblikket i travle perioder, og du lader dig ikke slå ud af en lang kundekø og en telefon, der ringer samtidig.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • kan yde enestående kundeservice både i prøverummet, ved kassen og på gulvet
  • har god forretningsforståelse og brænder for detailbranchen – du behøver ikke have kendskab til motorcykler, så længe du interesserer dig for branchens udvikling
  • kan arbejde om lørdagen.

Vi tilbyder et struktureret oplæringsforløb, hvor du bliver klædt godt på til opgaverne og lærer både dine nye kollegaer og vores sortiment godt at kende.

Klar til at give gas og spænde hjelmen sammen med os?

Så send din ansøgning og dit CV (gerne med foto) til Daniel Andersen på job@louismc.dk hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 5353 7525.

Vi glæder os til at høre fra dig.